OM OSS

 

Framnes Marine & Industriservice AS – FMI - har sitt utspring i Framnæs Maritime AS.

 

FMI ble skilt ut fra Framnæs Maritime pr. 1. august 2014, og skal videreføre driften av verksted - og dele -virksomheten. Framnæs Maritime AS konsentrerer seg således videre om opplagsvirksomhet, drivstoff og båtpleie.

 

FMI består av erfarne mekanikere fra FM, så all ekspertise og kunnskap videreføres i det nye selskapet, i tillegg til at det legges opp til et tett og godt samarbeide med FM i fremtiden.

 

FMI konsentrerer seg om å levere verkstedtjenester hva gjelder reparasjoner og service i tillegg til å utbedring av skader på bl.a. skrog.

 

Fortsatt vil kundemassen være konsentrert om fritidsmarkedet, og med nytt dokkanlegg vil det også bli noe høyere fokus på de kommersielle segmentene som fiskefartøy, losbåter, ferger, kommuner og Redningsselskapet.

 

Framnes Marine & Industriservice AS er et servicesenter for Volvo Penta, hvilket bekrefter vår posisjon i markedet og den kompetanse de ansatte besitter.

 

Vårt mål er til enhver tid å levere service og tjenester minst på forventet nivå til markedet, ut ifra erkjennelsen at det er kundene er våre oppdragsgivere, og vi skal være til for dere.

 

FMI – din servicepartner når det gjelder båt!

 

ÅPNINGSTIDER

 

Man-Fre

07.00 - 15.30

 

Lørdag: Stengt

FORHANDLER AV

Framnes Marine & Industriservice AS , Postboks 1626, 3206 Sandefjord

 

Besøksadresse

Langestrandsveien 15, 3222 Sandefjord. Tlf.  33 42 84 00 Tast 2 • E-mail: mail@framnesmarine.no